A ropogós almák titka
Szüret és tárolás
Vajon melyik almát válasszam?
- Mindig kemény és sima héjazatú almát válasszon.
- Ropogós, friss állag hosszabb megőrzése érdekében érdemes a fogyasztásig hűtőben tárolni.
- Tegye a füléhez a kiválasztott almát, határozottan pöcköljön rá egyet és füleljen. Ha éles visszhangot hall, akkor megfelelő almát választott.
- A legjobbat keresi? Válasszon minket!
Hűtött tárolás
Miért fontos jól tárolni?
Mi magyarok szeretünk friss, ropogós almába harapni, éppen ezért az almaevők kielégítésére különböző tárolási módszereket használunk a betakarítások közötti hónapok áthidalására.
Elhivatottságunk, hogy az Önök számára egész évben tudjuk biztosítani az egészséges táplálkozást.
Milyenek a tárolási módszereink?
Mivel az alma gyorsan veszít a nedvességtartalmából, így a legideálisabb tárolási hőmérséklet számára 0-1 ° C között van, 85% -os páratartalom mellett. Továbbá az oxigén csökkentésével és a széndioxid növelésével, lassítjuk az alma tovább érését.
Mindezeken túl a SmartFreshTM minőségbiztosítási rendszer egy új technológia, amelyeket a hűtőtárolóinkban használjuk, mind a szabványos, mind a szabályozott légkörben. A SmartFreshTM a természetes érési folyamat ellen működik, megakadályozza az etilén túlzott termelődését, a gyümölcs tárolása közben, ezzel az alma frissességét fenntartva. Ez egy olyan fejlesztés, ami azt jelenti, hogy egész évben friss minőségi almát tehetünk az Önök asztalára
A hideg tárolás befolyásolja-e az alma minőségét?
Tudtad?
Három almatárolásra kifejlesztett Ultra Low Oxygen (ULO) technológiájú hűtőkamra szolgálja a frissesség megőrzését, Ez a technológia, vezető szerepet tölt be a zöldség és gyümölcs tárolás területén napjainkban. Az ULO technológia lényege, hogy az előállított termékek hosszabb időn keresztül is eredményesen tárolhatók legyenek.
Az ULO technológia szorosan kapcsolódik a hűtési technológiához, mert alkalmazása során a megadott, lehető legalacsonyabb hőmérsékletre kell levinni a termék maghőmérsékletét.
Ahhoz, hogy a zöldség és gyümölcs hosszabb távon eredményesen tárolható legyen meg kell akadályozni a termék érését, minőségének negatív befolyásolása nélkül. A termékek fogyasztók által igényelt minőségét, ULO körülmények közötti tárolással érhetjük el. Szabályozni kell a hűtőkamrák légterét ez az O2 tartalom csökkentését és a CO2 tartalom kívánt értékre növelését és megtartását jelenti.
Referenciáink:
További partnereink:
- Auchan
- CBA
- GRoby
- Coop
- Olajág otthonok
- Pensio Minőségi Közétkeztetés
- M és Társa
- kórházak
- iskolák